concert: Ronnie Flexx & Deuxperience Band in Simplon

VR.
19 MEI
RONNIE FLEXX & DEUXPERIENCE BAND Grote Zaal, 20:30 uur Simplon, Groningen
2017
HOOFDPROGRAMMA Ronnie Flex
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Ronnie Flexx & Deuxperience Band in Simplon
Tickets Ronnie Flexx & Deuxperience Band:
vr 19 mei
Simplon, Groningen
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

Daar is hij dan: Ronnie Flex, in unieke setting met zijn Deuxperience Band. Voor het 40-jarig jubileum keert hij speciaal terug naar Simplon! Hij stond al eens eerder bij ons op het podium in maart 2015, vlak voor het grote succes. Nu, twee jaar later, is Ronnie Flex één van de grootste hiphop artiesten van Nederland.

Sinds het nummer 'Drank & Drugs', is hij zeker de meest besproken hiphop artiest van ons land. Als ze het zelfs in de Tweede Kamer over je muziek hebben, kun je echt zeggen dat je groot bent. Dat blijkt als hij in 2016 met zijn 'Ronnie Flex and Friends' show Ahoy Rotterdam weet vol te krijgen. In 2017 is Ronnie Flex nog steeds aan het doorgroeien en wordt hij live ondersteund door de Deuxperencie Band. Begin dit jaar stond hij nog met deze band op Eurosonic Noorderslag voor een springend en swingend publiek en nu keert hij terug naar Groningen. Dit is misschien wel de laatste keer dat je deze hiphop held in zo’n intieme omgeving kunt zien!

FOTO'S VAN Ronnie Flex

Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Metropolis Festival 2013 Foto Ronnie Flex te Metropolis Festival 2013
 
Bekijk alle 34 foto's van Ronnie Flex

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS