Zwolle krijgt weer gratis Bruisconcert; Dit jaar met o.a. Roxy dekker en $hirak

Roxy Dekker
Zwolle krijgt weer gratis Bruisconcert; Dit jaar met o.a. Roxy dekker en $hirak
Door redactie op 26 april 2024 - 11:57 Op dinsdag 26 augustus vindt er een bijzonder concert plaats in Zwolle: Het Bruisconcert. Roxy Dekker, $hirak en Flaire zijn dit jaar in ieder geval van de partij. Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek, een introductieprogramma voor studenten. Toch kan iedereen die dat wil erbij zijn, het concert is bovendien gratis toegankelijk.

Roxy Dekker is 19 jaar en nu al een sensatie op TikTok dankzij haar nummers 'Anne-fleur vakantie' en 'sugardaddy'. Ook staat ze inmiddels op vele festivals en is ze uitgeroepen tot 3FM-talent tijdens de 3FM Awards. $hirak is misschien wel de grootste producer van Nederland en heeft samengewerkt met onder andere Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Ali B en Broederliefde. Flaire is een band die bestaat uit drie leden, afkomstig uit Den Haag. Hun liedjes gaan vooral over liefde en lust, met een knipoog. Ze hebben al eens opgetreden als after show bij Goldband in AFAS Live.

In samenwerking met de studentenorganisatie Buro Ruis wordt het concert georganiseerd bij Park de Wezenlanden in Zwolle.Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJanet Jackson1

JANET JACKSON TERUG NAAR EUROPA MET SHOWS IN...De Amerikaanse zangeres Janet Jackson komt in oktober weer terug naar...

Hedon

SONS OF THE EAST NAAST PARADISO NU OOK NAAR HEDON Het Australische indiefolktrio Sons Of The East staat woensdag 5 juni in de...

REACTIES

Avatar garfield38
wo 01 mei 2024 03:05

garfield38 En nog enigzins betaalbaar: 100 euro voor een staanplaats

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.