Vertrouwde gezichten en nieuwe talenten op de 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE

review: De Vrienden van Amstel Live 2018
Vertrouwde gezichten en nieuwe talenten op de 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE
Door KayleeV op 08 januari 2024 - 12:09 De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE belooft een mix van vertrouwde gezichten en debutanten. Dit jaar vind De Vrienden van Amstel LIVE plaats van 11 januari tot 26 januari. Onder de bevestigde namen zoals Guus Meeuwis, Rowwen Hèze en Acda en de Munnik, zijn er opvallend veel nieuwkomers, waaronder Son Mieux, Zoë Tauran, Bizzey, La Fuente, Claude en Meau.

Na ruim 20 jaar maakt Clouseau zijn terugkeer op het podium in Rotterdam Ahoy, terwijl The Opposites na meer dan 10 jaar weer bij 'de vrienden' optreden. Het diverse programma omvat ook optredens van Suzan & Freek, DI-RECT, Flemming, Snelle, Flemming, Ronnie Flex, Roel van Velzen, Duncan Laurence, Zoë Tauran, S10 en Joshua Nolet.

Kraantje Pappie maakt zijn debuut als presentator, bijgestaan door Nick Schilder. De themasong van deze editie, 'Alles Op Gevoel', is opgenomen door Flemming, Zoë Tauran en Ronnie Flex. De tickets voor de concerten zijn al uitverkocht maar er zijn nog resell tickets beschikbaar! Koop hier resell tickets voor De Vrienden van Amstel LIVE.

De Vrienden van Amstel LIVE is ook te beleven via Videoland.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHousequake

HOUSEQUAKE MET HISTORY OF HOUSE TOUR DE NEDERLANDSE...Erick E en Roog, bekend als het duo Housequake , kondigen trots hun nieuwe...

Ziggo news

TWAALF TRIBUTEBANDS STRIJDEN OPNIEUW VOOR OPTREDEN... Het derde seizoen van de muziekcompetitie "The Tribute - Battle of the...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.