OVER PODIUMINFO: Contact informatie

Podiuminfo is op verschillende manieren te bereiken:

Content
Heeft u relevante informatie die nog niet op deze site aanwezig is? Aarzel dan niet deze te submitten via de 'submit' functie van Podiuminfo. De op deze manier aangeleverde informatie verschijnt niet direct online, maar wordt door ons team bekeken en verwerkt. Het is niet nodig om info te submitten en vervolgens dezelfde info ook te e-mailen.

Podiuminfo biedt podia en theaters gratis de mogelijkheid hun eigen agendapunten te beheren. Neem contact op bij interesse.

Ons algemene email-adres is

Adverteren
Informatie / contact met betrekking tot adverteren op Festivalinfo.nl en Podiuminfo.nl : (lees hier meer informatie voor adverteerders)

Recensies
Bands en platenlabels weten Podiuminfo/Festivalinfo goed te vinden. We krijgen veel cd's, promo's en demo's toegestuurd voor een recensie. We proberen zoveel mogelijk hiervan te bespreken. Toch kan het gebeuren dat we een cd niet recenseren. Cassettetapes, mp3's en cd's die niet voorzien zijn van enig artwork zullen niet gerecenseerd worden.

Recensiemateriaal (cd, dvd, vinyl) kan gestuurd naar hetvolgende postadres:

Festivalinfo/Podiuminfo
Postbus 15175
1001 MD Amsterdam


Indien u andersoortig materiaal besproken zou willen zien, neem dan eerst even contact met ons op.

Medewerker/stagiair worden?
Heb je interesse om Podiuminfo te helpen bij het maken en bijhouden van de site? Mail ons dan met relevante informatie over jezelf. Technische kennis is niet vereist, enige kennis van muziek/festivals echter wel. Ook zijn er regelmatig stagemogelijkheden bij Festivalinfo/Podiuminfo.