O.a. Cocobolo en KD Soundsystem deze zomer tijdens op laatste editie van RaPatronaat

Cocobolo
O.a. Cocobolo en KD Soundsystem deze zomer tijdens op laatste editie van RaPatronaat
Door MartinaFagel op 25 april 2024 - 12:47 Poppodium Patronaat in Haarlem en strandtent Rapa Nui in Zandvoort organiseren deze zomer voor de laatste keer een reeks muzikale zondagen op het strand onder de titel RaPatronaat. Dit jaar staat er vanaf zondag 2 juni t/m 1 september (van 16:00-22:00) met Cocobolo, KD Soundsystem, Kay Slice en La Roska een mooie zomerse line-up op het programma.

Veel poppodia sluiten in de zomer de deuren vanwege het festivalseizoen, maar Patronaat kiest er al jaren voor om juist naar buiten te gaan en dus ook naar het strand. De samenwerking met Rapa Nui resulteerde in het verleden al in drukbezochte concerten.

Deze zomer programmeert Patronaat voor het laatst samen met Rapa Nui op vier zondagen een gratis muzikaal programma met resident DJ’s en live-acts. Denk aan surfrock, Afro-Caribische beats, soulvolle hiphop en latin-ska. Speciaal voor deze concertreeks staat er een RaPatronaat-podium op het strand en kun je behalve van muziek ook genieten van een drankje en een hapje. Mis deze muzikale zomer niet, want vanwege een nieuwe toekomst voor Rapa Nui is dit de laatste editie van RaPatronaat.

De RaPatronaat zomerconcerten zijn zo ingepland:
02-06-2024 - Cocobolo
07-07-2024 - Kd Soundsystem
11-08-2024 - Kay Slice
01-09-2024 - La Roska


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Davido3

DAVIDO IN NOVEMBER VOOR HET EERST NAAR DE ZIGGO DOME Davido , is een Amerikaanse zanger die geboren is in Nigeria. Davido is...

Pokey Lafarge

POKEY LAFARGE STAAT EINDE VAN DIT JAAR MEERDERE... Pokey LaFarge , geboren als Andrew Heissler (Bloomington, 26-6-1983), is een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.