concert: Lander & Adriaan in Simplon op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • Lander & Adriaan
    Motel Mozaïque 2024
    © Parcifal Werkman
ZA.
18 MEI
LANDER & ADRIAAN Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2024
Hoofdprogramma Lander & Adriaan
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lander & Adriaan in Simplon
Tickets Lander & Adriaan:
Weet waar je koopt!
za 18 mei
Simplon, Groningen
€ 20,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Lander & Adriaan mixt 90s dancegenres met geflipte jazz. Denk aan invloeden van acts als Hudson Mohawke en Rustie. Het resultaat is wat zij ‘Post Nudism Rave’ noemen. Of anderen noemen het ook wel ‘free rave’, ‘confusi-trance’ of ‘sophisti-rave’. Hoe het ook zij, spannend en indrukkend is een show van dit duo sowieso. Ze maakten al waanzinnige indruk op Down The Rabbit Hole en keren deze zomer terug naar de Nederlandse festivalweides, maar daarvoor kun je ze nog bij ons zien voor een in the round show!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Simplon in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lander & Adriaan in Simplon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Lander & Adriaan

Foto Lander & Adriaan te Motel Mozaïque 2024 Foto Lander & Adriaan te Motel Mozaïque 2024 Foto Lander & Adriaan te Motel Mozaïque 2024 Foto Lander & Adriaan te Motel Mozaïque 2024 Foto Lander & Adriaan te Motel Mozaïque 2024 Foto Lander & Adriaan te Motel Mozaïque 2024
 
Bekijk alle 7 foto's van Lander & Adriaan

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals