Nieuwe livestream van the Streamers uit Olympisch Stadion aangekondigd

The Streamers news_groot
Nieuwe livestream van the Streamers uit Olympisch Stadion aangekondigd
Door PhaedraW op 09 september 2022 - 10:27 Tijdens de opening van hun pop-up store hebben The Streamers een nieuwe livestream aangekondigd. Wegens grote vraag naar kaarten en de vele liefhebbers van de groep, kan iedereen op 17 september live vanuit huis deze livestream beleven. 'Avondje met The Streamers' bestaat uit een documentaire en een live-registratie vanuit het Olympisch Stadion.

De livestream is gratis maar kijkers wordt gevraagd een bijdrage te leveren in de fooienpot van de band. Dit is een optionele keuze. Met de opbrengst worden de kosten van de livestream betaald en een nieuwe Muziekids muziekstudio gebouwd in het Emma Kinderziekenhuis.

The Streamers werden in korte tijd populair dankzij de online concerten die gratis te volgen waren tijdens de lockdown. The Streamers bestaan naast manager Frank Lammers uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en Emma Heesters. Volgend weekend, op 16, 17 en 18 september staan al deze artiesten tegelijk samen op het podium tijdens de drie uitverkochte concerten in het Olympisch Stadion, waarvan die van 17 september gestreamd zal worden.

De kaarten voor de livestream zijn gelijk beschikbaar geworden via de officiele website van The Streamers, en zijn zoals eerder vermeldt gratis met een optionele bijdrage voor de fooienpot.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefbonnie prince billy

BONNIE 'PRINCE' BILLY DRIEMAAL TE ZIEN IN NEDERLAND...Acht jaar hebben we er op moeten wachten, maar op begin december 2022 is het...

Anne-Marie news

EUROPESE TOURNEE ANNE-MARIE MET CONCERTEN IN ZIGGO... Gisteren ontvingen de kaarthouders een mail met het nieuws dat de Europese...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.