The Streamers naar GelreDome in 2023

The Streamers news_groot
The Streamers naar GelreDome in 2023
Door sjoertb op 15 september 2022 - 10:33 The Streamers komen voor een concert naar het GelreDome in Arnhem. Op zaterdag 21 oktober 2023 zal 'de grootste band van Nederland' er te zien zijn met een gloednieuwe show. De gelegenheidsformatie werd bekend door het geven van online concerten tijdens lockdowns. Vanaf morgen zijn ze al te zijn bij drie uitverkochte concerten in het Olympisch Stadion. De drie concerten waren binnen een uur uitverkocht. Vanwege de grote vraag naar kaarten is er besloten om ook volgend jaar op te treden.

De groep werd in 2021 opgericht door Guus Meeuwis. De artiesten die zich aansloten waren onder meer Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen en Paul de Leeuw. Naar de livestreams van de band in Carré, Paleis Noordeinde, De Kuip en de Efteling keken in totaal 7,5 miljoen mensen.

Het concert:
21-10-2023 - The Streamers - Gelredome, Arnhem (tickets)

De kaartverkoop voor het concert van The Streamers in het GelreDome start morgen, vrijdag 16 september om 10:00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSarita Lorena

SARITA LORENA NAAR O.A. PARADISO, TIVOLIVREDENBURG,... Sarita Lorena is opgevallen bij het grote publiek met haar deelname aan het...

Adje

RAPPER ADJE NAAR ANNABEL, DOORNROOSJE, SIMPLON,... Adje komt volgend jaar naar zes poppodia verspreid over het land. Met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.