Tweede concert voor The Streamers in het Gelredome

The Streamers news_groot
Tweede concert voor The Streamers in het Gelredome
Door RobZ op 16 september 2022 - 10:53 The Streamers hebben zojuist een tweede show in het GelreDome aangekondigd. De verzameling Nederlandse artiesten staat ook op vrijdag 20 oktober 2023 op het podium in Arnhem. The Streamers staan vanavond voor het eerst sinds de oprichting tijdens de lockdown voor publiek in het Olympisch Stadion. Gisteren maakte de band bekend dat er vanwege de grote vraag naar kaarten een nieuw concert komt op zaterdag 21 oktober in 2023 in het Gerledome. De 30.000 kaarten voor deze show gingen vanochtend om 10:00 uur in de verkoop en waren binnen een uur uitverkocht. De verkoop voor de extra show is per direct gestart via deze link. Een ticket kost tussen de 50 en 97,50 euro.

The Streamers werd in 2021 opgericht door Guus Meeuwis. De artiesten die zich aansloten waren onder meer Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen en Paul de Leeuw. Naar de livestreams van de band in Carré, Paleis Noordeinde, De Kuip en de Efteling keken in totaal 7,5 miljoen mensen. Op 16, 17 en 18 september staan the Streamers in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam. Het concert van zaterdag is ook via een livestream te bekijken.

Hier vind je al onze informatie over the Streamers.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

THE UNDERTONES IN 2023 WEER NAAR PARADISO The Undertones komen 2 mei 2023 naar Nederland! De Noord-Ierse punkband...

Half Moon Run

NIEUWE DATUMS EUROPESE TOURNEE HALF MOON RUN BEKEND De Canadese indie rockband Half Moon Run kondigt nieuwe tourdata aan. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.