concert: De Hardheid in Xinix op ZATERDAG 16 DECEMBER 2006

  • De Hardheid
    Jera On Air 2023 - vrijdag 23 juni
    © Jarka van der Velden
  • De Hardheid
    Jera On Air 2023 - vrijdag 23 juni
    © Jarka van der Velden
ZA.
16 DEC
DE HARDHEID 22:30 uur Xinix, Nieuwendijk
2006
Hoofdprogramma De Hardheid
Toegang Niet-leden: €6,- Leden: €4,- Jeugdleden: €3,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 16 december 2006.
Dat is 6340 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op de 16de van december is het op het podium van XiniX een drukke boel, want dan komt de 7-koppige ska-punk formatie, De Hardheid om de zaal eens goed wakker te schudden. Dit doen zij met een mengeling van up-tempo ska, punk en alles waar de band zin in heeft. Eigenlijk is er maar één vereiste dat de band aan hun muziek stelt; als het maar skankt, grooved, pomt, zuigt, beukt en knalt! De Nederlandstalige nummers gaan over diepgaande zaken zoals zin en onzin, het weer, kabouters, kutmuziek, drank en natuurlijk over klootzakken.
De Hardheid heeft naast goede nummers met een aanstekelijk en energiek karakter ook een dijk van een liveshow. Het is echt een band die je live moet zien. Geen enkel publiek is ongevoelig voor het aanstekelijke enthousiasme waarmee de strak in het pak gestoken bandleden hun muziek de zaal in laten golven. Dus tjek De Hardheid in XiniX!

Foto's van De Hardheid

Foto De Hardheid te Jera On Air 2023 - vrijdag 23 juni Foto De Hardheid te Jera On Air 2023 - vrijdag 23 juni Foto De Hardheid te Jera On Air 2023 - vrijdag 23 juni
 
Bekijk alle 3 foto's van De Hardheid

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest