concert: AC/DC in Johan Cruijff ArenA op WOENSDAG 05 JUNI 2024

  • AC/DC
    AC/DC - 05/05 - Gelredome
    © Frans LaHaye
  • AC/DC
    AC/DC - 05/05 - Gelredome
    © Frans LaHaye
WO.
05 JUN
AC/DC 20:00 uur Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost
2024
Hoofdprogramma AC/DC
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets AC/DC in Johan Cruijff ArenA
Tickets AC/DC:
Weet waar je koopt!
wo 05 jun
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost
€ 84,00 - 315,75

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

AC/DC speelde hun allereerste show op 31 december 1973 in de Checkers Nightclub in Sydney, Australië. Ze zijn een van de meest invloedrijke rockbands uit de geschiedenis, met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd. De LP ‘Back In Black’ van de band is het ‘bestverkochte album van welke band dan ook ooit’ en het ‘derde bestverkochte album van welke artiest dan ook’ met een wereldwijde verkoop van 50 miljoen exemplaren en dat aantal blijft stijgen. AC/DC werd in 2003 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame® en in de Music Victoria Awards Hall of Fame in hun geboorteland Australië. De band blijft stadions op meerdere continenten uitverkopen, verkoopt jaarlijks miljoenen albums en genereert miljardenstreams.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Johan Cruijff ArenA in Amsterdam-Zuidoost. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Johan Cruijff ArenA in Amsterdam-Zuidoost? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat AC/DC in Johan Cruijff ArenA plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van AC/DC

Foto AC/DC te AC/DC - 13/3 - Ahoy Foto AC/DC te AC/DC - 05/05 - Gelredome Foto AC/DC te AC/DC - 16/5 - Festivalpark Werchter Foto AC/DC te AC/DC - 16/5 - Festivalpark Werchter Foto AC/DC te AC/DC - 16/5 - Festivalpark Werchter Foto AC/DC te AC/DC - 05/05 - Gelredome
 
Bekijk alle 40 foto's van AC/DC

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen