concert: Deuntjes Dilemma in Xinix op ZATERDAG 18 MEI 2024

ZA.
18 MEI
DEUNTJES DILEMMA 21:00 uur Xinix, Nieuwendijk
2024
Toegang DEURVERKOOP
€8,-
VOORVERKOOP
€6,-
LEDEN VERKOOP
€5,-

EXTRA INFORMATIE

Na een memorabele eerste editie is het zaterdag 18 mei tijd voor de tweede ronde van “Deuntjes Dilemma”! Voor wie het nog niet kent: dit is hét evenement waar de muziek mede wordt gekozen door JOU! Jij vertelt ons over jouw favoriete nummer/artiest/genre/sokken/fietsbel/merk kaassoufflé, onze DJ’s weten vervolgens genoeg en zoeken het perfecte plaatje voor bij jou. Geen flauwekul, gewoon een avondlang lekkere muziek!

Maar hoe laat jij ons nou precies weten wat jij wilt horen? Het is simpel: QR code scannen, lekker democratisch stemmen en vervolgens losgaan! Of lichtelijk brommen dat jouw keuze het niet is geworden, maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit ;). Wij tonen het aantal stemmen live op een scherm, zo weet jij zeker dat wij de boel niet aan het bedriegen zijn. Het winnende dilemma wordt beloond met 20 minuten lang plaatjes van onze DJ’s. Rinse & Repeat voor nog een stuk of 10 keer en dan heb je een gouden avond te pakken!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Xinix in Nieuwendijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Xinix in Nieuwendijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Deuntjes Dilemma in Xinix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]