event: Pop & Pub Quiz in Xinix op DONDERDAG 09 MEI 2024

DO.
09 MEI
POP & PUB QUIZ 20:00 uur Xinix, Nieuwendijk
2024

EXTRA INFORMATIE

9 mei is het eindelijk weer zo ver: dé echte pop- en pubquiz in Xinix! Inmiddels hebben de “quizmasters” van deze avond al het truukje van een quiz geven meerdere keren gedaan, bijvoorbeeld in 2018, 2019, 2022, Nu hebben ze opnieuw de schouders eronder gezet om de fanatieke Nieuwendijkse (en omgeving) quizzers een topavond te bezorgen. Ook dit keer wordt het een feest voor alle zintuigen, want naast de pittige kennisvragen en muziekfragmenten is ook de Raad de Smaak-ronde weer helemaal terug van weggeweest. Kortom, stof die grijze massa nog eens goed af en kom naar Xinix voor een avond vol quizplezier. Wie weet gaat jou team er met de begeerde bokaal vandoor!

De deuren gaan op 9 mei om 20:00 open, de quiz start om 20:30. Een teamticket kost €20,- (maximaal 5 spelers per team). Good luck and don’t fuck it up!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Xinix in Nieuwendijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Xinix in Nieuwendijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pop & Pub Quiz in Xinix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]