concert: ABBA "Douze Points" in Xinix op ZATERDAG 11 MEI 2024

ZA.
11 MEI
ABBA "DOUZE POINTS" 21:00 uur Xinix, Nieuwendijk
2024
Hoofdprogramma Gimme! Gimme! Gimme!
Toegang DEURVERKOOP
€22,-
VOORVERKOOP
€17,50
LEDEN VERKOOP
€15,-
Concert uitverkocht
ABBA
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Op 11 mei, geheel toevallig ook de dag van het Eurovisiesongfestival, komt de sensationele ABBA Tribute Band “GIMME! GIMME! GIMME!” naar Poppodium Xinix! De echte Eurovisie Songfestival Fans zullen al wel licht in paniek raken. “Een ABBA Tribute band live zien, of de finale van het songfestival kijken”, KEUZESTRESS. Gelukkig hebben wij goed nieuws! Want wij gaan deze avond iets speciaals doen zodat jij niks van het songfestival hoeft te missen!

Van ABBA krijg je nooit genoeg, toch? Een halve eeuw nadat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny het Eurovisiesongfestival wonnen (1974, met Waterloo), kan jong en oud alles wat deze Zweedse popgroep produceerde woord voor woord meezingen. Dát laat zien hoe tijdloos die ABBA-knallers zijn. En wat zijn het er veel! Een avond ABBA staat gelijk aan non-stop hits en altijd feest. Perfect dus voor die old school disco moves en een glimlach die de hele avond niet meer van je gezicht gaat.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Xinix in Nieuwendijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Xinix in Nieuwendijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat ABBA "Douze Points" in Xinix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals