concert: Slash N' Roses, a tribute to Guns n' Roses in Xinix op ZATERDAG 04 MEI 2024

ZA.
04 MEI
SLASH N' ROSES, A TRIBUTE TO GUNS N' ROSES 20:00 uur Xinix, Nieuwendijk
2024
Hoofdprogramma Slash N' Roses
Toegang DEURVERKOOP
€18,-
VOORVERKOOP
€14,50
LEDEN VERKOOP
€12,-

EXTRA INFORMATIE

Take me down to Nieuwendijk city where the grass is green and the Xinix shines pretty. Ja ja ja, wellicht heb je het inmiddels een beetje door, maar 4 mei hebben wij Slash n ‘Roses, a Tribute to Guns n’ Roses op ons podium staan!

Slash N’ Roses bestaat uit 8 gepassioneerde en ervaren rockers die technisch op het hoogste niveau alle wereldhits en de beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses tot in de perfectie weten neer te zetten. Naast de vele muzikale hoogstandjes weet de band ook met hun dynamische podium performance jullie van begin tot het eind ‘bij de strot te pakken’ (figuurlijk dan). Maar wat voor nummers kan je verwachten? Och denk aan Paradise City, Sweet Child o’ Mine, Welcome to the jungle, November Rain, Knockin’ on heavens door, Live and let die etc etc, gewoon teveel om op te noemen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Xinix in Nieuwendijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Xinix in Nieuwendijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Slash N' Roses, a tribute to Guns n' Roses in Xinix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws