a balladeer

Uit: Amsterdam - Nederland

Het verhaal van A Balladeer begint in 2002 wanneer Marinus de Goederen met regelmaat in de thuisstudio van Bart Erkelens (Jane Doe) is te vinden. Als A Balladeer iets doet, doet ie het goed: zoals de in ontvangst name vande de 3FM Award. Hoofdprijs: opnemen in de Abbey Road Studios!

Sinds 2003 staat A Balladeer onder democontract bij platenmaatschappij Universal. De airplay op 3FM houdt aan. Rob Stenders nodigt A Balladeer uit in zijn ochtendshow en hoort in ‘Swim with Sam’ een Top 15-hit. Ook Claudia de Breij en Dolf Jansen draaien met veel enthousiasme het nummer in hun programma’s.

De band af naar Roemenie (waar ‘Swim with Sam’ een radiohitje is) om als sterren onthaald te worden. Later ontvangen ze in Grote Prijs van Nederland de Publieksprijs. In 2004 reizen touren ze door Europa. En tussen de gesprekken door opent a balladeer voor Keane en Saybia.

Marinus de Goederen – zang, toetsen, gitaar
Erik Meereboer – gitaar, zang
Michiel Rietveld - bas
Tijs Stehmann – drums

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (195) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (195) oude optredens

FOTO'S VAN a balladeer

Foto a balladeer te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam Foto a balladeer te Paaspop Schijndel 2007 Foto a balladeer te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam Foto a balladeer te TMF Awards - 13 oktober - HMH
 
Bekijk alle 4 foto's van a balladeer

a balladeer NIEUWS

Al het a balladeer nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: