concert: a balladeer in Sint-Jacobskapel op ZATERDAG 18 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • a balladeer
    Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam
    © Parcifal Werkman
  • a balladeer
    Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (a balladeer in Sint-Jacobskapel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
A BALLADEER 20:30 uur Sint-Jacobskapel, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma a balladeer
Toegang €15,00 in de voorverkoop (excl. adm.kosten), €18,00 aan de deur.

EXTRA INFORMATIE

a balladeer was een band uit Amsterdam, maar is tegenwoordig het muzikale alter ego van zanger en liedjesschrijver Marinus de Goederen. In het verleden won de band a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle ‘Swim With Sam’ stond tien jaar in de Top 2000.

In februari 2010 verscheen de intieme singer-songwriterplaat Sorry, kid. onder de naam mr. a balladeer.
Begin dit jaar verscheen Clutter, Volume 1 opgenomen in Mailmen Studio. In dezelfde studio namen ook Blaudzun, Janne Schra en Bertolf albums op. Marinus kreeg hulp van o.a. Peter Slager (BLØF), Simon Gitsels (VanVelzen, Solo) en de begeleidingsbands van Wende en Ilse DeLange. Het album wordt gemixt door de in Berlijn wonende Italiaan Maurizio Borgna. Borgna mixte eerder albums voor Sunday Sun, Loïs Lane en Unterwelten.

Foto's van a balladeer

Foto a balladeer te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam Foto a balladeer te TMF Awards - 13 oktober - HMH Foto a balladeer te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam Foto a balladeer te Paaspop Schijndel 2007
 
Bekijk alle 4 foto's van a balladeer

Gerelateerd nieuws