Winnen: 2x2 kaarten voor a balladeer in Altstadt

a balladeer
Winnen: 2x2 kaarten voor a balladeer in Altstadt
Door sjoertb op 19 september 2019 - 14:36 Singer-songwriter a balladeer trekt dit najaar met nieuw werk langs de mooiste intieme zaaltjes van Nederland. Marinus de Goederen oftewel a balladeer wisselt z’n luisterliedjes af met de nodige anekdotes en uiteraard worden klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’ niet vergeten.

Op 1 oktober vindt het concert van a balladeer in Altstadt plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'a balladeer'.

Deze winactie loopt tot en met 25 september.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: SIMPLY RED, GREEN DAY...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

TivoliVredenburg2

TIVOLIVREDENBURG GAAT BIER VAN BUDWEISER SCHENKEN Vanaf vrijdag 20 september zal er Bud uit de tap komen bij TivoliVredenburg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.