Winnen 2x2 kaarten en CD a balladeer

Door J_anna op 03 oktober 2008 - 14:45 De band komt uit Amsterdam en is gevormd rondom zanger en liedjesschrijver Marinus de Goederen.
a balladeer won eind 2002 de 3FM BuZz Award en het jaar erop de publieksprijs in de finale Singer-songwriter van de Grote Prijs van Nederland. Sindsdien verzorgt de band tal van voorprogramma's voor onder meer het Deense Saybia, Bløf, Keane en Silkstone. Op 10 oktober staan ze in P3 in Purmerend.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten + cd weggeven van a balladeer in P3 in Purmerend.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar a balladeer wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van
a balladeer-pagina
als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar a balladeer zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'a balladeer' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres.

Je kunt meedoen tot 8 oktober. De winnaars krijgen per e-mail bericht.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



britneynews.gif9

BRITNEY KOMT VOLGEND JAAR MET WERELDTOURNEEOp 2 december aanstaande staat het nieuwe album van Britney Spears gepland....

Isobel Campbell & Mark Lanegan2

ISOBEL CAMPBELL & MARK LANEGAN NAAR BREDA Op 23 november komen Isobel Campbell (Belle & Sebastian) en Mark Lanegan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.