concert: VanVelzen & The Hibby GBs in Stadsschouwburg Nijmegen op ZONDAG 24 APRIL 2016

  • VanVelzen
    Festyland 2011
  • VanVelzen
    De Vrienden van Amstel Live 2013
    © Anja de Bruijn
ZO.
24 APR
VANVELZEN & THE HIBBY GBS Theaterzaal, 20:00 uur Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
2016
Hoofdprogramma VanVelzen
Toegang vanaf €21,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 24 april 2016.
Dat is 2886 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Samen met drie prachtige Keniaanse zangeressen en zijn band trakteert Roel van Velzen je op een voorstelling waar de energie van af spát.

Bij zijn bezoek aan Afrika wordt VanVelzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten, en dat inspireert hem tot het schrijven van het album 'Call It Luck’.

Bij een vredesconcert ontmoet hij drie Keniaanse zangeressen; hun aanstekelijke energie, hun samenzang en de manier waarop ze bewegen werkt verslavend: "ik wilde niets liever dan bij ze in de buurt blijven".

Het lijkt een groot contrast, drie beeldschone donkere dames uit Kenia en vier stoere blanke jongens uit de polder, maar als ze samen muziek maken vallen alle grenzen weg.

'Call It Luck' combineert het VanVelzen repertoire met Keniaanse souplesse. Van kleine, ontroerende liedjes tot grote strijdliederen met veel vocaal vuurwerk.

Deze swingende theatershow stuurt je positief geladen weer naar huis.

Foto's van VanVelzen

Foto VanVelzen te Helden van Amstel Live 2010 Foto VanVelzen te Symphony31 2016 Foto VanVelzen te De Vrienden van Amstel Live 2013 Foto VanVelzen te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome Foto VanVelzen te Appelpop 2007 Foto VanVelzen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010
 
Bekijk alle 103 foto's van VanVelzen

Gerelateerd nieuws