Waerdse Tempel krijgt nieuwe start als 'FG Live' - opening met Van Dik Hout en VanVelzen

VanVelzen
Waerdse Tempel krijgt nieuwe start als 'FG Live' - opening met Van Dik Hout en VanVelzen
Door sjoertb op 20 juli 2023 - 13:55 Van Dik Hout en VanVelzen gaan het vernieuwde FG Live in Heerhugowaard openen in oktober. Op vrijdag 6 oktober speelt Van Dik Hout en een dag later mag VanVelzen er optreden.

Fred Grifhorst, oprichter van FG-Groep, is sinds 2020 de eigenaar van het pand dat vroeger de Waerdse Tempel was. Over de opening zegt hij het volgende: “Het is altijd onze insteek geweest om de iconische Waerdse Tempel in ere te herstellen. Met topartiesten als Van Dik Hout en VanVelzen belooft het meteen een spectaculair openingsweekend te worden. Het is extra leuk dat beide artiesten afkomstig zijn uit Noord-Holland. De opening van FG Live in oktober is een nieuw hoogtepunt voor ons bedrijf.”

De FG-Groep, bekend van formules als Sanisale, Keukensale en Sanidump, heeft de poptempel op het strand van Luna grondig verbouwd. Er zijn onder meer een nieuwe geluidsinstallatie en lichtinstallatie geplaatst en de akoestiek is verbeterd. FG Live biedt plaats aan 2000 bezoekers.

De concerten:
06-10-2023 - Van Dik Hout - FG Live, Heerhugowaard (tickets)
07-10-2023 - VanVelzen - FG Live, Heerhugowaard (tickets)

Tickets zijn verkrijgbaar voor 23,50 euro per stuk.

Ook acts als Mart Hoogkamer en Crazy Pianos on Tour komen in het najaar naar FG Live. De Koos Alberts Awards, Qmusic The Party en een nieuwjaarfeest worden er ook georganiseerd.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

EXTRA CONCERT VAN LEFTFIELD IN PARADISO IN NOVEMBERHet concert van Leftfield in Paradiso op zaterdag 4 november is helemaal...

Bombino

7 SHOWS VAN BOMBINO IN HET NAJAAR De Nigerese Toeareg singer-songwriter en gitarist Bombino komt onze kant...

REACTIES

Avatar skabuoy
vr 21 jul 2023 16:30

skabuoy Je zaal openen met Van Dik Hout is een aardig opzetje, maar de rest van het programma?
Hopelijk gebruiken ze dat om genoeg inkomsten te genereren waar ze goede (internationale) acts mee neer kunnen zetten, zoals Waerdse Tempel deed.
Aan de andere kant, we hebben nu Podium Victorie in Alkmaar met een diverse, en (soms) zeer interessante programmering. Die concurrentie had Waerdse Tempel nog niet.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.