RECENSIE: Anthony Rother - Fuse Presents Anthony Rother

Fuse Presents: Anthony Rother
recensie cijfer 2009-06-08 De afgelopen zeventien jaar heeft Anthony Rother hard gewerkt aan zijn carrière. De in Frankfurt woonachtige dj staat bekend om een machineachtige electrosound en produceerde ook het nodige werk voor artiesten als Sven Väth en DJ Hell. Er is een dubbel-cd uitgekomen waarop tracks van bekende namen aan elkaar zijn gemixt door de Duitser, onder de naam Fuse Presents: Anthony Rother.

Hoewel de gemixte versie, de eerste van de twee cd’s, de enige is die ik in mijn handen gekregen heb bevat de tweede cd de ongemixte versies van de twaalf tracks die we op het schijfje vinden. De plaat komt met ‘Shadowbreaker (Boys Noize remix)’ lekker op gang en bevat inderdaad de bekende machinegeluiden. Helaas kakt het tempo snel in en moeten we het een groot deel van de resterende nummers doen met een beat die op repeat gezet lijkt te zijn.

Gelukkig komt er tijdens het achtste nummer nog een klein beetje variatie in dit geheel en mogen bij ‘With You’ de voetjes weer van de vloer. Beaustein komt met ‘Baustein 1 B’ lekker op gang en zorgt ervoor dat we niet alleen maar standaard materiaal horen. Voor clubs is dit de ideale muziek, echter zal er thuis zelden tot nooit naar Fuse Presents: Anthony Rother geluisterd worden. En dat is eigenlijk toch best zonde, want zo vervelend is het helemaal niet.
Recensent:Kees de Jong Artiest:Anthony Rother Label:News
The Chelsea Smiles - The Chelsea Smiles

The Chelsea Smiles - The Chelsea SmilesToen The Chelsea Smiles in 2006 hun debuutalbum Thirty Six Hours Later...

Lindstrøm & Prins Thomas - II

Lindstrom Thomas - II In 2004 bundelden Lindstrøm & Prins Thomas voor het eerst hun krachten...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT