RECENSIE: Larry Tee - Club Badd

Larry Tee – Club Badd
recensie cijfer 2009-09-08 Larry Tee is de godfather van de electroclash. Je weet wel, die muziekstijl die tegenwoordig bij elk hip feestje door je strot getrapt wordt. Gaat er nog steeds geen belletje rinkelen? Misschien dat Ed Banger je dan wat zegt, die knakker van o.a. Uffie & Feadz en Justice. Hou je wel van ongeïnspireerde electro? Dan zit je met Club Badd van Larry Tee wel goed.

Maar liefst veertien nummers lang komen de meest onoriginele deuntjes voorbij en ben je als luisteraar al snel in staat de plaat aan de kant te smijten. Toch haal ik er twee tracks uit die de moeite waard zijn, ware het niet dat ik die al eerder gehoord heb op gemixt materiaal van Steve Aoki. Ja, ‘I Love U’ en ‘Licky’ zal je op Rauw vast wel een keer gehoord hebben.

Met twee uit veertien haal je geen positieve score en met infantiele teksten als “Penis, p-e-n-i-s. Suck it” kan je al helemaal wegblijven. Het is opmerkelijk dat ook maar twee van de nummers niet van andere artiesten zijn, waarmee je je als dj al snel het imago van ‘platendraaier’ op de hals haalt. Van Larry Tee mag je toch wel wat beters verwachten als dit ellenlange nummer, want zo komt de plaat over. Begrijp me niet verkeerd, met Club Badd zullen een hoop zalen losgaan, toch is het als losse cd wat matig en haalt Larry Tee net geen voldoende.
Recensent:Kees de Jong Artiest:Larry Tee Label:Ultra Records
Moss – Never Be Scared / Don’t Be A Hero

Moss - Never Be Scared / Don't be a HeroHet eerste album van Moss , The Long Way Back , bracht niet de grote...

Lavalu - Hope or Liquid Courage

Lavalu - Hope or Liquid Courage Als we verschillende media mogen geloven wordt Lavalu de nieuwe ster van...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT