RECENSIE: I Am Ghost - Those we leave behind

I Am Ghost – Those We Leave Behind
recensie cijfer 2008-10-07 Het nieuwe schijfje van I Am Ghost staat vol met muziek waar zij zelf van houden. “Door het vele touren over de gehele wereld raak je soms jezelf kwijt, het enige middel om dit tegen te gaan is muziek spelen waar je zelf van houdt.” Dit vertelt frontman Steven Juliano.

Het is dan overigens maar goed dat Steven Juliano, en de rest van I Am Ghost, precies snappen wat veel mensen willen horen. Een vloeiende mix van metal, gothic- rock, melodische- hardcore en screamo welk rechtstreeks voor alle scene kids is bedoeld. Fans van Escape The Fate, Aiden en From First To Last zullen deze band zeker waarderen. Om het niveau van voorgaande bands te behalen zullen we toch een schijfje verder moeten kijken. Op Those We Leave Behind bevindt zich in een vol uur muziek met geen enkel nummer wat er tussen uit springt.

Het is dus wachten op het volgende album, welke overigens hoogstwaarschijnlijk voor een doorbraak gaat zorgen. Tot die tijd gaat I Am Ghost de wereld rond om alle scene kids van MySpace tevreden te houden. Trieste lyrics voor alle zieltjes die in hun dagelijks leven niet genoeg aandacht krijgen, gezongen op de meest populaire underground muziekstromingen. Wat een prachtige combinatie welke volledig in de steigers staat.
Recensent:Twan Scheffers Artiest:I Am Ghost Label:Epitaph
Jolie Holland – The Living And The Dead

Jolie Holland - The Living and the DeadDe muziek van Jolie Holland is verwarrend. De uit Texas afkomstige dame...

Mogwai – The Hawk Is Howling

Mogwai - The Hawk is Howling Ruim twee jaar geleden bracht Mogwai het album Mr. Beast uit, waarop de...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT