Balthazar geeft volgend jaar concert in Amsterdamse Gashouder

Balthazar
Balthazar geeft volgend jaar concert in Amsterdamse Gashouder
Door RobZ op 07 juni 2021 - 10:42 Op zaterdag 12 maart geeft de Belgische band Balthazar een concert in de Gashouder in Amsterdam. Het concert in de Gashouder wordt georganiseerd door MOJO in samenwerking met Paradiso. De vijfkoppige formatie rondom frontmannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez werd opgericht in 2004. Inmiddels is het vijftal uitgegroeid tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België, met succes ver buiten de grenzen van de Benelux.

Na meer dan een jaar zonder live optredens, gaan de Belgische indierockers dit najaar op tour door heel Europa. Naast uitverkochte concerten in o.a. Paradiso, TivoliVredenburg en de Lotta Arena doen ze deze zomer ook al verschillende festivals aan zoals Lowlands en Down The Rabbit Hole. En daar stoppen ze dus niet. In 2022 zal Balthazar te zien zijn in de Gashouder van de Westergasfabrief in het Amsterdamse Westerpark.

Tickets voor dit concert gaan woensdag 9 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Via de volgende link koop je tickets voor het concert van Balthazar in de Gashouder. Per stuk gaan ze over de digitale toonbank voor 36,40 euro. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier je ticketreminder in.

Update
Ook Den Haag krijgt een concert van Balthazar en wel op 22 november 2021. Het concert wordt door Paard georganiseerd in het nieuwe Haagse theater/congrescentrum Amare. Ook de kaartverkoop voor dit concert start op woensdag 9 juni. Via deze link koop je tickets. Als je een ticketreminder wilt ontvangen, dan kan je deze hier instellen.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBarbara Pravi

MEER NEDERLANDSE CONCERTEN VOOR BARABARA PRAVI O.A....De hoge ogen die Barbara Pravi gooide op het songfestival zijn niet...

Royal Blood

ROYAL BLOOD MET THE AMAZONS DOOR EUROPA EN LANGS... Royal Blood maakt zich op voor hun grootste headlinetour tot nu toe. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.