Róisín Murphy voegt extra show toe aan tour

review: Róisín Murphy - 15/05 - TivoliVredenburg Róisín Murphy
Róisín Murphy voegt extra show toe aan tour
Door KayleeV op 25 september 2023 - 10:12 De Ierse zangeres Róisín Murphy gaat een extra concert doen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Vanwege de grote vraag naar kaarten voor haar oorspronkelijke optreden op 8 maart 2024, zal ze op 7 maart 2024 een extra show geven in Nederland.

Róisín Murphy heeft bekendheid verworven door haar bijdrage aan nummers zoals 'Sing It Back', 'The Time Is Now' en 'Fun For Me' als de ene helft van het electropopduo Moloko. Daarnaast heeft ze een solocarrière opgebouwd met vijf albums op haar naam.

Tijdens deze tour krijgen fans de kans om haar nieuwste album, 'Hit Parade', live te horen. Dit album, bestaande uit 13 nummers, markeert een nieuw tijdperk in haar 30-jarige carrière en is geproduceerd in samenwerking met DJ Koze.

De verkoop van kaarten voor dit extra concert begint op dinsdag 26 september om 12:00 uur, en de prijs voor een ticket is € 43,68. Koop hier je tickets voor dit concert.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Heilung news

NEOFOLKBAND HEILUNG NAAR AFAS LIVEOp zaterdag 21 september 2024 zal zullen de bandleden van Heilung hun...

Effenaar_logo news

ALESTORM MEERT 3 DECEMBER AAN IN DE EFFENAAR Ahoy, piratenliefhebbers, Bereid je voor op een avond vol piratenpret, want...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.