Royal Blood met the Amazons door Europa en langs Lotto Arena en Afas Live

review: Royal Blood - 24/05 - Paradiso Royal Blood
Royal Blood met the Amazons door Europa en langs Lotto Arena en Afas Live
Door RobZ op 07 juni 2021 - 10:22 Royal Blood maakt zich op voor hun grootste headlinetour tot nu toe. Het Engelse duo geeft 11 shows in 8 landen. Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen. In maart speelt Royal Blood in de Lotto Arena te Antwerpen en Afas Live in Amsterdam.

Op 30 april verscheen Royal Blood's nieuwste album Typhoons. De plaat kwam in het Verenigd Koninkrijk binnen op de nummer 1 positie, stond bovenaan de hitlijsten in Ierland en bereikte ook top 10-posities in onder meer Nederland, België en Zwitserland. Vanzelfsprekend moet het nieuwe werk ook live voorgesteld worden: “Europe, we’re coming back. We can’t wait to be back on the stage partying with all our European fans. Make sure you don’t miss out!”

Op dinsdag 22 maart 2022 staat Royal Blood in de Lotto Arena in Antwerpen. De Afas Live in Amsterdam wordt een dag later aangedaan. Op woensdag 23 maart 2022, dus. Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 11 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten je ongeveer 45 euro inclusief servicekosten.

Via deze link koop je tickets voor Royal Blood in Antwerpen en hier kan je terecht als je naar Royal Blood in de Afas Live wilt.

Wil je een email ontvangen (met de juiste ticketlink) als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een ticketreminder in voor het concert van Royal Blood in de Lotto Arena en hier voor de show in Amsterdam.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Balthazar

BALTHAZAR GEEFT VOLGEND JAAR CONCERT IN AMSTERDAMSE...Op zaterdag 12 maart geeft de Belgische band Balthazar een concert in de...

Son Mieux

SON MIEUX KONDIGT TOUR AAN VOOR DECEMBER O.A. LANGS... Son Mieux is het alter ego van Camiel Meiresonne, die je misschien nog wel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.