Róisín Murphy brengt nieuwe songs van 'Hit Parade' naar Gashouder en Koninklijk Circus

Roisin Murphy
Róisín Murphy brengt nieuwe songs van 'Hit Parade' naar Gashouder en Koninklijk Circus
Door RobZ op 15 september 2023 - 11:11 Een paar weken geleden werd bekend dat Róisín Murphy in oktober naar Amsterdam komt voor een optreden op Amsterdam Dance Event. Vandaag wordt bekend dat de Ierse zangeres in maart weer naar de lage landen trekt. Op vrijdag 8 maart geeft Róisín Murphy namelijk een concert in de Gashouder in Amsterdam. Een paar dagen later geeft ze ook een show in het Koninklijk Circus te Brussel.

Recent kwam Róisín Murphy met nieuw album 'Hit Parade'. De aankomende tour kunnen de fans het nieuwe werk daarop in live setting beleven. De 13 nummers tellende compilatie van genre overschrijdende songs is geproduceerd in samenwerking met elektronische muziekvirtuoos DJ Koze. Afgelopen zomer was Róisín Murphy nog te zien op North Sea Jazz en Cactusfestival.

Tickets voor de nieuw aangekondigde concerten gaan vrijdag 22 september om 11:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Róisín Murphy op 8 maart in de Gashouder in het Amsterdamse Westerpark. Als je liever naar het concert in het Koninklijk Circus in Brussel gaat, kan je hier tickets kopen.

We kunnen je vanzelfsprekend ook weer een mailtje sturen als de voorverkoop begint. Stel hier een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Róisín Murphy in Westergasfabriek
Tickets Róisín Murphy
KIES TICKET
vr 08 mrt
Róisín Murphy - Hit Parade Tour
Westergasfabriek, Amsterdam
€ 43,68
wo 13 mrt
Róisín Murphy
Koninklijk Circus, Brussel
€ 45,78
Mother Mother @ pinkpop 2022

MOTHER MOTHER KONDIGT EUROPESE TOURNEE EN NIEUWE...Na een succesvolle zomer met optredens op festivals zoals Pukkelpop, Reading...

James arthur @ pinkpop 2023

JAMES ARTHUR KONDIGT BITTER SWEET LOVE WORLD TOUR... James Arthur , maakte eerder dit jaar zijn terugkeer met een nieuwe single...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.