Zuid-Afrikaans danceduo Goldfish betreedt Gashouder Amsterdam in 2024

review: Goldfish - 21/10 - Melkweg Goldfish
Zuid-Afrikaans danceduo Goldfish betreedt Gashouder Amsterdam in 2024
Door KayleeV op 04 december 2023 - 11:41 Het Zuid-Afrikaanse danceduo Goldfish, bestaande uit Dominic Peters en David Poole, keert op 1 maart 2024 terug naar Nederland voor een concert in de Gashouder Amsterdam. Voordat ze de elektronische scene van Zuid-Afrika veroverden, waren Peters en Poole bruisende studenten die menig huisfeest op zijn kop zetten. Sinds hun debuutalbum 'Caught in the Loop' in 2006 hebben ze internationaal succes behaald met hun dynamische mix van house, pop en jazz, doordrenkt met Afrikaanse ritmes en vrolijke hooks.

Naast het voorprogramma te hebben verzorgd voor grootheden als Fatboy Slim, Mr Scruff en Paul van Dyk, ontving Goldfish in 2009 acht nominaties voor de South African Music Awards, wat een record is. Het duo, bekend om hun gebruik van samples, elektronica en live-instrumenten, heeft ook in samenwerking met Bakermat de hit 'Games' uitgebracht.

De kaartverkoop voor het concert is reeds gestart, met ticketprijzen vanaf € 38,00. Koop hier je ticket voor het concert van Goldfish.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Within Temptation

WITHIN TEMPTATION KONDIGT EXTRA CONCERT IN DE LOTTO...Within Temptation gaat vanaf oktober starten met de 'Bleed Out 2024 Tour'. In...

guus meeuwis

GUUS MEEUWIS KONDIGT TWEE (ALLERLAATSTE!) EXTRA... Guus Meeuwis kondigde in maart 2023 aan dat hij na 2024 stopt met zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.