Meer Nederlandse concerten voor Barabara Pravi o.a. Effenaar, LantarenVenster en TivoliVredenburg

Barbara Pravi
Meer Nederlandse concerten voor Barabara Pravi o.a. Effenaar, LantarenVenster en...
Door RobZ op 07 juni 2021 - 12:43 De hoge ogen die Barbara Pravi gooide op het songfestival zijn niet onopgemerkt gebleven. Na een snel uitverkocht concert in de Melkweg, wordt vandaag bekend dat de Franse chanteuse vier Nederlandse concerten toevoegt aan haar tour in 2022. Achtereenvolgens worden de Effenaar, Stadsschouwburg Groningen, LantarenVenster en TivoliVredenburg aangedaan door de zangeres.

Barbara Pravi, opgegroeid in een kunstenaarsfamilie in Parijs, is de grote revelatie in het genre van het Franse chanson. Elk nummer dat ze uit haar buffetpiano tovert, doet de luisteraar zweven. Na haar overwinning op de Franse preselectie voor het Eurovisiesongfestival met het nummer 'Voila', mag de Franse zangeres met Servische en Iraanse roots Frankrijk in 2021 vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. De kwetsbare vertolking van het nummer leverde de 28-jarige zangeres nu al grootse vergelijkingen op met Franstalige iconen als Edith Piaf en Jacques Brel.

De nieuw aangekondigde concerten staan zo in onze concertagenda:
01-04-2022 - Barbara Pravi - Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (tickets)
02-04-2022 - Barbara Pravi - Effenaar, Eindhoven (tickets)
03-04-2022 - Barbara Pravi - Stadsschouwburg Groningen, Groningen (tickets)
05-04-2022 - Barbara Pravi - LantarenVenster, Rotterdam (tickets)
07-04-2022 - Barbara Pravi - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Tickets voor deze shows gaan op woensdag 9 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten ongeveer 22 euro. Via bovenstaande ticketlinks zorg je dat je aanwezig bent. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop van start gaat? Stel dan een ticketreminder in voor de concerten in: Effenaar, Stadsschouwburg Groningen, LantarenVenster en/of TivoliVredenburg.

Update:
Barabara Pravi geeft ook nog een concert in de Vereeniging in Nijmegen. Dit wordt georganiseerd door Doornroosje. Tickets gaan ook woensdag om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hooverphonic news

DEZE ZOMER CONCERTREEKS OP NIEUWE LOCATIE IN BRUSSEL...Deze zomer tovert Brussel een nieuw openluchtevenement locatie tevoorschijn...

Balthazar

BALTHAZAR GEEFT VOLGEND JAAR CONCERT IN AMSTERDAMSE... Op zaterdag 12 maart geeft de Belgische band Balthazar een concert in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.