Fever Ray brengt tour naar de Westergasfabriek in Amsterdam

Fever Ray @ Lowlands 2023
Fever Ray brengt tour naar de Westergasfabriek in Amsterdam
Door KayleeV op 25 september 2023 - 15:17 Op dinsdag 27 februari 2024 zal Fever Ray naar de Westergasfabriek in Amsterdam komen voor een concert. Tijdens deze voorstelling zal Fever Ray's nieuwste album, "Radical Romantics", centraal staan. Het album verkent diverse aspecten van liefde en romantiek, van intieme momenten tot meer gepassioneerde en uitdagende thema's. Voor dit project heeft Fever Ray opnieuw de handen ineengeslagen met zijn broer, Olof Dreijer, die eerder bekendheid verwierf als de andere helft van het elektronische duo The Knife.

Fever Ray stond deze zomer al met een liveoptreden op Lowlands, waarbij hij werd vergezeld door een liveband, opvallende kostuums en een prachtig decor. Fever Ray, het alter ego van de Zweedse Karin Dreijer, heeft de afgelopen jaren een trouwe fanbase opgebouwd met zijn muziek en opvallende liveoptredens. Zijn muzikale invloeden variëren van avant-pop tot donkere elektronica en blijven luisteraars keer op keer uitdagen met artistieke moed en creativiteit. Eerdere albums, waaronder het debuutalbum "Fever Ray" en "Plunge", oogstten wereldwijd lof en hebben een aanzienlijke invloed gehad op de muziekscene.

De kaartverkoop voor dit concert gaat van start op vrijdag 29 september om 10:00 uur en ticketprijzen starten met € 41,44. Hier koop je tickets voor het concert van Fever Ray in de Westergasfabriek.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

HAEVN KONDIGT EUROPESE TOUR AAN VOOR DE LENTE VAN 2024Het Nederlandse elektronische-indiepop duo HAEVN staat op het punt om het...

Impericon Never Say Day Tour news

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR NEVER SAY DIE TOUR IN EFFENAAR De Impericon Never Say Die ! Tour komt terug naar Effenaar in Eindhoven - en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.