Kaartkopers Broederliefde concert in het Kasteel zijn geld kwijt

Broederliefde
Kaartkopers Broederliefde concert in het Kasteel zijn geld kwijt
Door op Fans van Broederliefde die kaarten hebben gekocht voor het concert van de groep op 2 juni in Het Kasteel zijn hoogstwaarschijnlijk hun geld kwijt. De organisator van het concert, MIM Productions heeft Ticketmaster laten weten faillissement aan te vragen. De verkoper van de concertkaarten, Ticketmaster, heeft alle kaartkopers hier gisteren een mail over gestuurd.Zoals valt te lezen kan Ticketmaster niet tot terugbetaling overgaan omdat de organisator van het concert faillissement aanvraagt. Dit zou ook gevolgen kunnen hebben voor het concert van Livity dat MIM Productions organiseert op 15 december in Rotterdam. Hier worden nog steeds tickets voor verkocht.

Aanvankelijk gaf het management van Broederliefde de schuld aan Ticketmaster en een gebrek aan politie, toen bekend werd dat de voorverkoop van het concert in het Kasteel gestopt was. Hier lees je onze berichtgeving hierover van april.

Broederliefde geeft op 22 september een vervangende show in Ahoy. Hier is MIM Productions niet bij betrokken.kovacs

KOVACS MET 'CHEAP SMELL TOUR' NAAR DE PODIAIn augustus verschijnt het nieuwe album van Kovacs genaamd Cheap Smells...

Guns 'n Roses

GRANAAT GEVONDEN IN GOFFERTPARK ONDER PODIUM GUNS N'... Precies op de plek waar Guns N' Roses woensdag een knallend optreden wil...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.