De Tuin van 2020 voegt nieuwe namen toe aan programma o.a. JURK! en Broederliefde

Broederliefde
De Tuin van 2020 voegt nieuwe namen toe aan programma o.a. JURK! en Broederliefde
Door Kellyvermeer op 18 juni 2020 - 11:41 De concertreeks Tuin van 2020 heeft een aantal nieuwe namen aan het programma toegevoegd.

Eerder werd er al bekend gemaakt dat onder andere Typhoon, Snelle, Nick & Simon, Paul de Leeuw, Lil Kleine en Douwe Bob zullen optreden bij De Tuin van 2020. Tino Martin, Alain Clark, Broederliefde, Paul de Munnik, Van Dik Hout en JURK! zullen volgende maand komen optreden in De Tuin.

Er zullen ook DJ's komen optreden. Hiervoor is de reeks het Strand van 2020 in het leven geroepen. Zo komen Sunnery James & Ryan Marciano, Nicky Romero, Lucas & Steve, Fedde LeGrand, Quintino, Mike Williams en Sam Feldt ook naar De Tuin.

In totaal zullen er 25 artiesten te zien zijn. In totaal gaat het om meer dan 200 optredens die in juli en augustus zullen plaatsvinden voor maximaal 100 mensen per show.

Mensen die aanwezig willen zijn kunnen zich inschrijven op de sites van de concertreeksen. Op het moment dat de overheid concerten van 100 man toestaat, zal de kaartverkoop daadwerkelijk starten. Als de optredens daarna alsnog geannuleerd moeten worden door strenger wordende corona-regels zullen de bezoekers hun geld terugkrijgen. Initiatiefnemers zijn Typhoon en Tribe Company, onder meer bekend van De Vrienden van Amstel LIVE.

Voor de optredens zijn locaties gevonden die ingericht kunnen worden op de 1,5 meter samenleving. Er zullen eenrichting looproutes zijn en er zullen ook extra hygiëne-maatregelen genomen worden. Ook zijn alle zitplaatsen in De Tuin 1,5 meter van elkaar. De precieze plekken waar de Tuin van 2020 en het Strand van 2020 gaat plaatsvinden, wordt later nog bekend gemaakt. De tuin van 2020 spreekt over een groen theater centraal in Nederland en het strand van 2020 heeft het over 'een dance theater op een strand' centraal in Nederland.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDinand Woesthoff (Kane)

ZES EXTRA CONCERTEN VOOR DINAND WOESTHOFF IN...Gisteren meldden we al dat Dinand Woesthoff, bekend geworden als zanger van...

Adam Lambert

ADAM LAMBERT CANCELT ALBUMTOURNEE EN DAARMEE CONCERT... De Amerikaanse zanger Adam Lambert annuleert zijn gehele albumtournee. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.