Broederliefde kondigt drive-in show aan net over de Duitse grens bij Sittard

Broederliefde
Broederliefde kondigt drive-in show aan net over de Duitse grens bij Sittard
Door Kellyvermeer op 08 juni 2020 - 12:48 Muziekgroep Broederliefde kondigt aan dat ze een drive-in concert gaan geven in Duitsland, net over de grens bij Sittard.

Broederliefde is een Nederlandse hiphopgroep uit de wijk Spangen in Rotterdam. In 2016 bereikten ze de eerste plaatst in de Album Top 100 met de plaat 'Hard work pays off 2'. Ook de albums die volgden waren zeer succesvol. De groep is bekend van onder andere nummers als 'Jungle' en 'Mi No Lob'. Broederliefde is een graag geziene gast op de Nederlandse festivals. In 2016 stond de groep op Lowlands en het jaar daarna werd Pinkpop aangedaan.

Het drive-in concert van Broederliefde zal plaatsvinden in Grenspark Sittard op 19 juni. Dit is een plek vlak over de grens in Duitsland bij Sittard. Dit terrein is normaal gesproken een openluchtbioscoop. Je zal met je auto het terrein oprijden en ontvangt het geluid via je radio speakers. Om de beleving nog extra te versterken staat er een groot LED scherm waar visuals en beelden van het optreden worden uitgezonden.

Één auto-ticket kost €49,99. Deze ticket is geldig voor twee personen, de bestuurder en bijrijder. Dat is €24,99 per persoon. Voor elke persoon op de achterbank kan je een extra achterbankticket kopen voor €9,99. Wil je graag aanwezig zijn bij deze speciale show? Koop hier je kaartjes voor de drive-in show.
Bizzey

BIZZEY MET DINNER & DANCE CONCEPT VIER AVONDEN IN...In deze Corona-tijden is het voor artiesten een beetje improviseren en...

Tim Akkerman news

TIM AKKERMAN GEEFT CONCERT IN VLIEGTUIG VOOR MEER... Let op: het nieuws dat er een concert in een vliegtuig komt, blijkt een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.