Concert Broederliefde in Sparta-stadion gaat niet door; Concert mogelijk verplaatst naar Ahoy

Broederliefde
Concert Broederliefde in Sparta-stadion gaat niet door; Concert mogelijk verplaatst...
deel via whatsapp
Door op Het concert dat Broederliefde op 2 juni zou geven in het Sparta-stadion te Rotterdam gaat niet door. De voorverkoop van de tweede Broederliefde & Friends show lag al een aantal weken stil en vandaag komt er duidelijkheid waarom.

Hoewel het management van Broederliefde eerder de schuld aan een bug bij Ticketmaster gaf (Ticketmaster ontkende dat het hun schuld was dat de kaartverkoop gestopt was), komt vandaag naar buiten dat het concert definitief niet doorgaat. Een betalingsgeschil met de leveranciers van de vorige Broederliefde & Friends concert op 29 april 2017 is mogelijk de reden voor de annulatie. Dit verhaal, dat via een anonieme bron op onze redactie binnenkwam, bleek echter niet te controleren. Het eerste Broederliefde & Friends concert werd bezocht door 10.000 bezoekers en werd zelfs door de NPO uitgezonden.

Tegen RTV Rijnmond zegt Broederliefde manager Lorenzo Jonathas dat een gebrek aan mankracht bij de politie deze zomer de reden is van annulatie. Een woordvoerder van de politie zegt zich niet in dat verhaal te herkennen.

Tegen 3voor12 verklaart een medewerker van het Sparta stadion dat Broederliefde later dit jaar uitwijkt naar Ahoy. Kaartkopers van Broederliefde & Friends in het Sparta-stadion krijgen later deze week bericht wat er precies gebeurt.deel via whatsapp
Robert Cray Band

ROBERT CRAY BRENGT BEZOEK AAN VICTORIE,...Op woensdag 26 september 2018 staat hij in TivoliVredenburg, Utrecht en op...

Heather Nova

HEATHER NOVA NAAR EFFENAAR, CAPRERA OPENLUCHTTHEATER... Op 4 augustus 2018 is Heather Nova te zien in Arminius, Rotterdam en op 5...

REACTIES

Avatar Haario
wo 11 apr 2018 07:19

Haario Het had te maken met de vergunning die niet is goedgekeurd door de gemeente. Broederliefde heeft kaartjes verkocht voor een concert dat niet mocht worden georganiseerd.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS