Broederliefde komt met dinnershow in Maassilo in Rotterdam

Broederliefde
Broederliefde komt met dinnershow in Maassilo in Rotterdam
Door Kellyvermeer op 29 juni 2020 - 17:32 Broederliefde staat met een dinnershow op 11 juli in de Maassilo in Rotterdam.

De bezoekers van de show kunnen tussen 20:00 tot 01:00 genieten van een avondvullend programma. Het menu bestaat uit een viergangendiner waar de eerste gang om 21:00 word geserveerd. Broederliefde zorgt voor optredens tijdens de gangen.

Er werden eerder ook al dinershows gehouden door Lil Kleine, Dries Roelvink en Berget Lewis. Bij de shows wordt er rekening gehouden met de RIVM-maatregelen tegen het coronavirus. Er is voldoende ruimte om genoeg afstand van elkaar te houden en is er desinfecterende zeep bij de toiletten.

Bezoekers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om te kunnen reserveren. Wil je reserveren voor deze dinnershow? Reserveer hier je plek.
Melkweg nieuwe logo

MELKWEG VIERT 50-JARIG JUBILEUM MET 24 UUR DURENDE...De Melkweg bestaat in 2020 vijftig jaar en dat wordt op vrijdag 17 juli...

Ziggo Dome

2500 MAN PUBLIEK IN ZIGGO DOME VOOR CONCERTREEKS... Afgelopen week werd de concertreeks 'Larger Than Live' aangekondigd door Mojo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.