concert: Yungblud in AFAS Live op ZATERDAG 14 MEI 2022

  • Yungblud
    Dauwpop 2018
    © Anne-Marie Kok
  • Yungblud
    Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
ZA.
14 MEI
YUNGBLUD Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Yungblud

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 24 oktober 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 14 mei 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Yungblud in AFAS Live
Tickets Yungblud:
za 14 mei
AFAS Live, Amsterdam
€ 35,84

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Zanger, songwriter en multi-instrumentalist YUNGBLUD, geboren als Dominic Harrison in Doncaster in het Engelse Yorkshire, begon op tweejarige leeftijd met gitaar spelen en schreef al op zijn tiende zijn eigen nummers. De 23-jarige artiest staat bekend om het uitspreken van wat hij voelt als de grote zorgen van zijn generatie. Hij gebruikt zijn muziek om de hedendaagse jeugd te verenigen en een stem te geven. Verbonden door een gemeenschappelijke liefde voor YUNBLUDs uitgesproken muziekstijl, hebben zij hem na de release zijn zelfgetitelde EP en het debuutalbuum ‘21st Century Liability’ uit 2018, zien uitgroeien van een ploeterende muzikant in een Noord-Engels flatje tot een door Rolling Stone magazine als “pop-punk rebel op een missie” geprezen wereldster. Met zijn Life on Mars tournee doet hij Afas Live in Amsterdam aan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yungblud in AFAS Live plaatsvindt.

Foto's van Yungblud

Foto Yungblud te Metropolis Festival 2017 Foto Yungblud te Sziget 2019 - donderdag Foto Yungblud te Dauwpop 2018 Foto Yungblud te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Yungblud te Appelpop 2018 Foto Yungblud te Yungblud - 21/09 - Melkweg
 
Bekijk alle 80 foto's van Yungblud

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen