concert: Yungblud in AFAS Live op ZONDAG 24 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Yungblud
    Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Yungblud
    Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Yungblud in AFAS Live) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
24 OKT
YUNGBLUD Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Yungblud

EXTRA INFORMATIE

Zanger, songwriter en multi-instrumentalist YUNGBLUD, geboren als Dominic Harrison in Doncaster in het Engelse Yorkshire, begon op tweejarige leeftijd met gitaar spelen en schreef al op zijn tiende zijn eigen nummers. De 23-jarige artiest staat bekend om het uitspreken van wat hij voelt als de grote zorgen van zijn generatie. Hij gebruikt zijn muziek om de hedendaagse jeugd te verenigen en een stem te geven. Verbonden door een gemeenschappelijke liefde voor YUNBLUDs uitgesproken muziekstijl, hebben zij hem na de release zijn zelfgetitelde EP en het debuutalbuum ‘21st Century Liability’ uit 2018, zien uitgroeien van een ploeterende muzikant in een Noord-Engels flatje tot een door Rolling Stone magazine als “pop-punk rebel op een missie” geprezen wereldster. Met zijn Life on Mars tournee doet hij Afas Live in Amsterdam aan.

Foto's van Yungblud

Foto Yungblud te Metropolis Festival 2017 Foto Yungblud te Dauwpop 2018 Foto Yungblud te Sziget 2019 - donderdag Foto Yungblud te Yungblud - 21/09 - Melkweg Foto Yungblud te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Yungblud te Yungblud - 25/01 - Rotown
 
Bekijk alle 80 foto's van Yungblud

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden