YUNGBLUD geeft met Halloween speciaal optreden in Paradiso

review: Yungblud - 14/05 - AFAS Live Yungblud
YUNGBLUD geeft met Halloween speciaal optreden in Paradiso
Door melissavkoldam op 01 augustus 2022 - 11:24 De Britse rockster YUNGBLUD komt op maandag 31 oktober met een exclusieve show naar Paradiso in Amsterdam. Het concert getiteld YUNGBLUD’s Funeral staat in het teken van Halloween, de feestdag die op dezelfde dag gevierd wordt. Daarmee is dit het enige concert in dit thema van de populaire artiest uit Yorkshire. Bezoekers van het concert wordt gevraagd om de fictieve begrafenis in dresscode te bezoeken.

Kaarten voor dit concert gaan in de verkoop op woensdag 10 augustus om 10:00. Een ticket kost €34.
Koop hier je kaartje voor YUNGBLUD in Paradiso.

Dominic Harrison, beter bekend als YUNGBLUD, viel als kleuter met zijn neus in de muzikale boter. Zijn opa handelde in vintage gitaren en zijn vader zat in de jaren '70 in de band T-Rex. Hij werd bedolven onder de muziek van The Beatles, The Clash, The Jam en Bob Dylan. Die invloeden gebruikt YUNGBLUD in zijn eigen muziek, welke doorgaans te omschrijven is als catchy Britrock met een punkattitude. De 24-jarige artiest schopt maar al te graag tegen de gevestigde orde, maar weet vooral veel fans te verbinden door zich uit te spreken over wat hij voelt als de grote zorgen van zijn generatie. Recent was de Brit nog te zien op onder meer Glastonbury en Rock Werchter en eerder dit jaar gaf hij een uitverkocht concert in AFAS Live.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Stel hier een ticketreminder in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ahoy Rotterdam2

50 CENT IN OKTOBER NAAR AHOY ROTTERDAM, TICKETS ZIJN...Rapper 50 Cent treedt op 22 oktober op in AHOY Rotterdam. De rapper verkocht...

Luxor Live

WHITE LIES IN OKTOBER OP TOUR DOOR NEDERLAND Het duister trio afkomstig uit Londen, White Lies , haalde aanvankelijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.