Corona special: overzicht van live-streams met o.a. Sofi Tukker, Dropkick Murphys en Ed Struijlaart

Dropkick Murphys
Corona special: overzicht van live-streams met o.a. Sofi Tukker, Dropkick Murphys en Ed...
Door Cartman91 op 18 maart 2020 - 13:33 Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de bekende maatregelen omtrent het Corona-virus zijn podia en theaters gesloten en kunnen onze verslaggevers en fotografen vanzelfsprekend geen verslagen voor onze sites maken.

In zo goed als heel Europa worden geen concerten meer gehouden. Het gevolg van deze maatregel is dat artiesten geen inkomstenbron meer hebben en hun concerten (soms tegen een donatie) via social media streamen. Hier springen wij op in en maken er tijdelijk (zolang de Corona-crisis aanhoudt) een wekelijks overzicht van streams die je kan bekijken! Deze week met onder andere Sofi Tukker, Ed Struijlaart, Christine And The Queens, Death Cab For Cutie, Chris Martin, Neil Young, Yungblud en Dropkick Murphys.

Sofi Tukker
DJ-set | Elke dag om 18:00 uur (NL tijd)

Sofi Tukker zendt een live-stream uit via de Facebook-pagina en Instagram account.


Ed Struijlaart
Quarantaine Sessions | zondag 22 maart

Komende zondag zal Ed voor de tweede keer een live-stream vanuit zijn huiskamer opzetten. Ditmaal met een thema: jouw favoriete plaat! Je kan je verzoekje opsturen naar verzoekje@edstruijlaart.nl. De live-stream is te volgen via de website van Ed Struijlaart, wel zal je een 'virtueel kaartje' moeten kopen (lees: donatie). Dat kan via deze link.


Christine And The Queens
Instagram live-stream | Elke dag om 23:00 uur (NL tijd)

De Franse zangeres Héloïse Letissier, beter bekend als Christine And The Queens is van plan om elke dag laat in de avond een live optreden te geven via haar Instagram account.


Neil Young
Fireside Sessions | onbekend

Zelfs oudgediende Neil Young mengt zich in de live-stream sessies, al is nog onbekend wanneer precies zijn live-stream te volgen zal zijn. Wel wordt aangegeven dat het "binnenkort" is, houdt zijn website dus in de gaten!


Eerder deze week

Dropkick Murphys
St. Patricks Day concert | Dinsdag 17 maart

Gisteren zou Dropkick Murphys tijdens St. Patricks Day een optreden geven, zoals ze ieder jaar doen. Alleen dit jaar kon het vanwege het Corona-virus niet doorgaan, althans niet met publiek. Want het optreden ging wél gewoon door maar dan via een live-stream.
Death Cab For Cutie
Live From Home | Dinsdag 17 maart

Frontman Ben Gibbard van Death Cab For Cutie speelde gisteren in zijn studio een live sessie, deze is hieronder te bekijken. Ben gaf ook aan dagelijks een live-stream te houden.
Chris Martin (Coldplay)
Together At Home | Maandag 16 maart

Coldplay frontman Chris Martin deelde een live-stream vanuit zijn huis. Behalve werk van zijn band speelde hij ook Life On Mars van David Bowie.
Yungblud
The Yungblud Show Live | Maandag 16 maart

De 22-jarige Dominic Richard Harrison, beter bekend als Yungblud gaf van achter zijn bureau een live optreden. Zijn live-stream werd wereldwijd door 40.000 mensen bekeken.
We missen vast nog wel leuke of mooie live-streams die deze week plaatsvinden of plaats hebben gevonden. Laat het hieronder in de comments weten als jij nog pareltjes bent tegengekomen.Life of Agony

MINA CAPUTO MET 'DIED LAUGING 20TH ANNIVERSARY TOUR'...Zangeres Mina Caputo komt tijdens haar 'Died Lauging 20th Anniversary Tour'...

BTS

VOORVERKOOP BTS CONCERT IN DE KUIP VANWEGE CORONA... Er werd door flink wat mensen uitgekeken naar de start van de kaartverkoop...

REACTIES

Avatar skabuoy
wo 18 mrt 2020 20:51

skabuoy Mooi om te zien dat muzikanten op deze manier toch nog van zich laten horen. Ongeacht of ze dat nu voor een donatie, voor hun fans, of voor de liefde voor muziek (Raymond van het Groenewoud, anyone?) doen.

Doe het èn voor het geld, èn voor de show maar doe het, doe het... Doe alles wat je doet met hart en ziel!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.