Yungblud voor concert in Afas Live naar Nederland

review: Dauwpop 2018 Yungblud
Yungblud voor concert in Afas Live naar Nederland
Door RobZ op 23 oktober 2020 - 10:07 Op zondag 24 oktober 2021 komt Yungblud voor zijn grootste concert tot nu toe naar Nederland. De Britse zanger, songwriter en multi-instrumentalist, geboren als Dominic Harrison, staat dan in de Afas Live in Amsterdam.

De 23-jarige artiest Yungblud staat bekend om het uitspreken van wat hij voelt als de grote zorgen van zijn generatie. Hij gebruikt zijn muziek om de hedendaagse jeugd te verenigen en een stem te geven. Verbonden door een gemeenschappelijke liefde voor zijn uitgesproken muziekstijl, hebben zij hem na de release zijn zelfgetitelde EP en het debuutalbuum ‘21st Century Liability’ uit 2018, zien uitgroeien van een ploeterende muzikant in een Noord-Engels flatje tot een door Rolling Stone magazine als “pop-punk rebel op een missie” geprezen wereldster. Op 4 december 2020 komt zijn nieuwe album ‘Weird!’ uit. Met dit album gaat hij op tournee. De tour heeft als titel 'Life on Mars' tour gekregen.

Yungblud is een graag geziene gast in Nederland. We hebben Yungblud al heel wat keren gefotografeerd. In 2019 was hij onder andere te zien in Paradiso, TivoliVredenburg en Melkweg. Ook stond hij dat jaar op Paaspop, Pinkpop en Rock Werchter. Eigenlijk zou hij in de zomer van 2020 ook op festivaltournee gaan. Dit langs onder andere Rock am Ring, Rock Werchter, Mad Cool en Lowlands, maar door de uitbraak van corona kon dit natuurlijk niet doorgaan. Het ziet er naar uit dat Yungblud deze optredens in de zomer van 2021 probeert in te halen en dan in het najaar een eigen tournee langs grote zalen doet.

De kaartverkoop voor het concert van Yungblud in Afas Life start vrijdag 30 oktober om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets voor Yungblud in Afas Live. Voor 35,84 euro per stuk gaan de tickets over de digitale toonbank. Wil je graag een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Yungblud in AFAS Live
Tickets Yungblud
zo 24 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 35,84
Corona virus

OOK IN BELGIË OPNIEUW STRENGERE CORONAREGELS:...De slechte coronacijfers dwingen de Belgische overheid extra maatregelen te...

Pieter de Graaf

PIETER DE GRAAF VOOR TWEE CONCERTEN NAAR... Pieter de Graaf geeft op 21 november twee concerten in de Grote Zaal van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.