concert: Tourist LeMC in LantarenVenster

DI.
07 MEI
TOURIST LEMC 20:00 uur LantarenVenster, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Tourist LeMC
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Tourist LeMC in LantarenVenster
Tickets Tourist LeMC:
di 07 mei
LantarenVenster, Rotterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Met zijn nonchalante Vlaamse flow en minimalistische beats reflecteert Tourist LeMC op de diepe essentie van het bestaan. Johannes Faes schrijft even fijnzinnig over maatschappijkritische onderwerpen als liefdesbrieven aan zijn favoriete voetbalclub RFC Antwerp. In een genre dat vaak draait om bombast en bravoure, kiest Tourist LeMC voor intimiteit en berusting.

Hij wordt vaak een bruggenbouwer tussen hip-hop, poëzie en kleinkunst genoemd. De rapper is onder de zuidelijke grens uitgegroeid tot een van de grootste artiesten. Doorbraaksingle ‘Koning Liefde’ is bijna 3 miljoen keer gestreamed en het tweede album En Route ging meer dan 40.000 keer over de toonbanken. Opvolger We Begrijpen Mekaar verscheen vorig jaar.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Tourist LeMC

Foto Tourist LeMC te Metropolis Festival 2015 Foto Tourist LeMC te Welcome To The Village 2015 - zondag Foto Tourist LeMC te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Tourist LeMC te Metropolis Festival 2015 Foto Tourist LeMC te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Tourist LeMC te Welcome To The Village 2015 - zondag
 
Bekijk alle 13 foto's van Tourist LeMC

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS