concert: Daniel Docherty in Rotown op ZATERDAG 11 MEI 2024

ZA.
11 MEI
DANIEL DOCHERTY 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Daniel Docherty
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Daniel Docherty in Rotown
Tickets Daniel Docherty:
Weet waar je koopt!
za 11 mei
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De in Glasgow geboren en getogen Daniel Docherty heeft zijn oorsprong op straat liggen. We hebben het hier niet over streetwise zijn, maar over opgroeien met performen in het openbaar, het beheersen van je vaardigheden terwijl je op straat, in parken en winkelgalerijen speelt. Hij is een singer-songwriter met een talent voor het schrijven van popsongs, voor het omvormen van zijn op de akoestische gitaar gebaseerde nummers tot meerlagige composities die in je hoofd blijven hangen zodra je ze hoort. Het geluid door zijn hele oeuvre is helder en warm, vriendelijk en herkenbaar, met nummers die variëren van akoestisch en teder tot moderne en gepolijste producties.

Daniel heeft tot nu toe 3 EP’s uitgebracht, en een vierde is onderweg. We hebben al een voorproefje gehad met zijn laatste twee singles “Just Say Aye” en “Will You Remember,” en laten we zeggen dat het heerlijk smaakt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Daniel Docherty in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws