concert: Son Little in LantarenVenster op MAANDAG 27 MEI 2024

MA.
27 MEI
SON LITTLE 19:00 uur LantarenVenster, Rotterdam (door: Rotown )
2024
Hoofdprogramma Son Little
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Son Little in LantarenVenster
Tickets Son Little:
Weet waar je koopt!
ma 27 mei
LantarenVenster, Rotterdam
€ 23,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Son Little keert op 27 mei terug naar Rotterdam voor een optreden in LantarenVenster! Son Little, die bijna alle instrumenten op zijn albums zelf bespeelt, vermengt authentieke soul, rhythm & blues en Americana tot een uniek geheel. Son Little zal je zonder enige moeite meenemen met zijn prachtige liedjes, dankzij z'n ruwe, raspende stem. Een aanrader voor liefhebbers van: Leon Bridges, Michael Kiwanuka en Curtis Harding.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in LantarenVenster in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van LantarenVenster in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Son Little in LantarenVenster plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws