concert: The Academic in Rotown

MA.
29 OKT
THE ACADEMIC 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA The Academic
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Academic in Rotown
DEZE The Academic TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 29 okt
Rotown, Rotterdam
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

De jongens van The Academic groeiden op met bands als The Kooks, The Killers en Kings Of Leon. Oftewel, gitaarpop met niet al teveel franjes: een sterke hook, een mooie melodie en een goed gedefinieerde kop en staart. Je zou denken dat deze formule intussen tot de laatste druppel is uitgeknepen, maar deze Ierse band bewijst op grandiose wijze het tegendeel.

Het fantastische, meest recente album Tales From The Backseat klinkt alsof The Academic de kunst van het goede liedje eigenhandig heeft uitgevonden. Niet voor niets is de band aan de andere kant van het kanaal hard op weg een sensatie te worden. Vanavond komt The Academic naar Rotown, een mooie kans om ze intiem mee te maken.

FOTO'S VAN The Academic

Foto The Academic te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto The Academic te The Academic - 25/10 - Paradiso Foto The Academic te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto The Academic te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto The Academic te The Academic - 25/10 - Paradiso Foto The Academic te London Calling #2 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 24 foto's van The Academic

GERELATEERD NIEUWS