The Academic naar Botanique en Paradiso

review: The Academic - 25/10 - Paradiso The Academic
The Academic naar Botanique en Paradiso
Door myrthehuisman op 18 november 2019 - 12:53 The Academic uit Ierland zal op 25 maart een concert geven in Botanique op 28 maart is de band te zien in Paradiso.

The Academic maakt voornamelijk indierock muziek. Je kent ze misschien van de nummers 'Different', 'Bear Claws' of de meest recente singles 'Superlike' en 'Aftertaste'. Het debuutalbum 'Tales From The Backseat' verscheen in 2018. The Academic verzorgden het voorprogramma van o.a. Twenty One Pilots en The Strokes.

De voorverkoop voor beide start op 22 november 11:00. Voor een kaartje ben je rond de €16 kwijt. Wil je een kaartje voor de show in Botanique? Die vind je hier. Liever naar het concert in Paradiso? Die tickets kan je vinden via deze link.

Wil je de kaartverkoop niet missen? Stel dan een reminder in? Door op de namen van de podia te klikken kan je een reminder instellen. Stel er eentje in voor het concert inBotanique of voor het concert in Paradiso.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Academic in Botanique
Tickets The Academic
KIES TICKET
wo 25 mrt
The Academic
Botanique, Brussel
€ 15,00
za 28 mrt
The Academic
Paradiso, Amsterdam
€ 16,00
...And You Will Know Us By The Trail Of Dead

...AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD MET...De Amerikaanse alternative rockband ...And You Will Know Us By The Trail Of...

Paradiso logo nieuw

EUROPESE TOUR BRENGT GOGO PENGUIN NAAR PARADISO EN... Het Britse jazztrio GoGo Penguin komt in het voorjaar met de Europese tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.