concert: The Kik - Bal populaire in Cpunt Theater op WOENSDAG 08 MEI 2024

  • The Kik
    Geuzenpop 2012
  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
WO.
08 MEI
THE KIK - BAL POPULAIRE 20:15 uur Cpunt Theater, Hoofddorp
2024
Hoofdprogramma The Kik
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Kik - Bal populaire in Cpunt Theater
Tickets The Kik - Bal populaire:
Weet waar je koopt!
wo 08 mei
Cpunt Theater, Hoofddorp

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Levensliederen, smartlappen en tranentrekkers: het was een kwestie van tijd voordat The Kik, onder aanvoering van Dave von Raven, zich eraan zou wagen. In de periode waarin alle goede sfeer voorgoed verdwenen leek, bouwde Dave een eigen kroegje in zijn huis. Belgische biertjes bij gedimd licht, Decap dansorgel, een gezonde dosis weemoed en torenhoge stapels platen van Johnny Hoes, Eddy Wally, Corry Konings en Johnny Jordaan. Dit vormde de inspiratie voor het schrijven van een album vol levensliederen. Liedjes waarin gezelligheid en ambiance de boventoon voeren, ruimte is voor nostalgie en romantiek en waar melancholie steeds op de loer ligt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cpunt Theater in Hoofddorp. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cpunt Theater in Hoofddorp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik - Bal populaire in Cpunt Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Kik

Foto The Kik te Pop on Top 2022 Foto The Kik te Into The Great Wide Open 2013 - dag 1 Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon
 
Bekijk alle 156 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws