Louis Tomlinson in Ziggo Dome en Sportpaleis met The Lathums en The Academic

Louis Tomlinson concert sfeer
Louis Tomlinson in Ziggo Dome en Sportpaleis met The Lathums en The Academic
Door sjoertb op 03 augustus 2023 - 11:17 Het is al een tijdje bekend dat Louis Tomlinson in Ziggo Dome en Sportpaleis gaat optreden in het najaar. Nu is ook bekend wie er mee komen als supportacts. The Lathums en The Academic gaan het voorprogramma verzorgen bij beide shows.

Hoewel Louis Tomlinson vooral bekend is geworden als lid van de razend populaire groep One Direction, besloot de band in 2015 een pauze in te lassen. Na het uiteenvallen hebben alle leden, namelijk Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne en Zayn Malik, individueel een succesvolle carrière opgebouwd en hebben ze zich elk als solozangers onmisbaar gemaakt in de muziekgeschiedenis.

Op 11 november wordt het tweede album van Louis Tomlinson, getiteld 'Faith In The Future', gelanceerd. De aankondiging van het album ging gepaard met de release van de eerste single 'Bigger Than Me', die sindsdien goed in de smaak valt bij radiozender 538. Onlangs heeft Louis zijn tweede single 'Out Of My System' uitgebracht, een nummer dat sterke rock- en indie-invloeden bevat. Hiermee begint er een nieuwe fase voor de getalenteerde Britse zanger.

De concerten:
12-10-2023 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
15-10-2023 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Foto: Louis Tomlinson op Lokerse Feesten 2022 door Eva Ruiten


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Militarie Gun

AMERIKAANSE PUNKBAND MILITARIE GUN NAAR NEDERLAND IN... Militarie Gun komt in november onze kant op. Maar liefst 6 shows staan in...

pharcyde

AMERIKAANSE HIPHOPGROEP THE PHARCYDE NAAR NEDERLAND... The Pharcyde komt onze kant op in het najaar. De Amerikaanse alternatieve...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.