RECENSIE: Airbourne - Runnin' Wild

Airbourne – Runnin’ Wild
recensie cijfer 2008-05-24 Volgens vele oudere mensen is de muziek van tegenwoordig toch een bak herrie. Er zit totaal geen ritme in en heel het muzikale aspect is al helemaal ver te zoeken. "Â Bah Twan, dat je dat muziek kunt noemen!"Â , is iets wat mijn vader hier vaak richting mijn kamer roept als er weer eens een death- metal promo ronddraait in mijn cd- speler.

De dag van gisteren zal hier toch niet snel worden vergeten. Runnin' Wild draait rondjes in mijn cd- speler. Geen death- metal, dat viel mijn vader al meteen op. De kamerdeur met een mooie poster met de tekst Danger, Loud Noise Output erop komt op een kiertje te staan. Hij staat in de keuken verbaasd rond te kijken en werpt een voorzichtige blik richting deze poster. "Laat dat 'Danger' er maar van af"Â zal hij wel gedacht hebben.

Vanmorgen durfde hij de stap echter wel te zetten. "Â Twan, wat is dat voor band die je daar draait?"Â Een glimlach verschijnt op mijn gezicht "Ga je eindelijk eens mee naar een concert pap?"Â Hij ziet de band Airbourne volgens mij wel zitten. Lekkere AC/DC achtige muziek die zo uit zijn jeugd is weggelopen.

Toen was de cd van Airbourne zoek. Lastig, als je een recensie erover moet tikken. Maar zie ik het nu goed? Staat hij nu serieus in mijn pa zijn cd kast tussen de grote helden van vroeger zoals AC/DC, Rose Tattoo, Guns N' Roses, Kiss en Alice Cooper.

Laat ik maar snel mijn pa zijn oude spijkerjas van zolder afhalen en kaartjes gaan halen voor het optreden van Airbourne. Ik ben wel bang dat ik de Bob ben en er drie andere oudere mannen in mijn auto zitten. Maar was het niet door mijn pa, dan had ik nooit zo'n liefde gehad voor muziek.
Recensent:Twan Scheffers Artiest:Airbourne Label:Roadrunner Records
Ayreon – Elected

Ayreon - ElectedArjen Lucassen en Tobias Sammet (Edguy) bestieren al jaren een goed lopend...

Madonna – Hard Candy

Madonna - Hard Candy Geruggesteund door onder meer Timbaland, Justin Timberlake en Pharrell...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT