RECENSIE: Cryptopsy - The Unspoken King

Cryptopsy – The Unspoken King
recensie cijfer 2008-05-25 Zoals ik eerder al de muzikale relatie tussen mij en mijn vader beschreef in de recensie over Airbourne zo gaat het nu weer verder. Mijn pa was nog wel positief verrast door Airbourne maar vandaag wordt mijn kamerdeur dicht gesmeten wanneer ik de promo van Cryptopsy in mijn cd- speler stop.

Extreme metal met een hoofdletter E. The Unspoken King is alweer het zevende album van deze Extreme metal band en als we lezen dat ze met The Black Dahlia Murder, Kataklysm en The Faceless op tour zijn weten we hier thuis dat mijn kamerdeur dicht blijft.

Cryptopsy geeft je alles wat je van Extreme metal kunt verwachten en zelfs iets meer. Hier en daar sluipt er een cleane zang tussendoor om het contrast en het opbouwende effect naar het volgende harde stuk net wat groter en intenser te maken. Een mooie plaat in zijn genre maar of hier veel mensen op zitten te wachten?

Mijn kamerdeur mag gelukkig na één uurtje weer open. Ook ik zet liever een ander cd-tje op want dit is ook voor mij iets te zware kost.
Recensent:Twan Scheffers Artiest:Cryptopsy Label:Century Media
Animal Collective - Water Curses

Animal Collective - Water Curses Animal Collective maakte de afgelopen jaren een grote opmars door meer...

Ztorm – (R)Evolutie

Ztorm - (R)evolutie Het Nederlandse Ztorm is tot op heden wereldberoemd in de kop van...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT